Destinația de weekend: pârtia de schi Sovata

Sovata este o destinație preferată atât de turiștii români, cât și de cei străini. Apele sale tămăduitoare și drumețiile din pădurile învecinate răspund diferitelor nevoi ale grupurilor de turiști. Dar ce se întâmplă atunci când se termină sezonul de vară și începe iarna? Din fericire, la Sovata viața nu se oprește nici iarna. Costumele de baie sunt înlocuite cu gecile de schi, papucii de plajă cu clăpari, iar băuturile răcoritoare cu vin fiert.
Pârtia de schi din Sovata oferă momente de distracție tuturor iubitorilor de sporturi de iarnă!

Ce trebuie să știi despre pârtia de schi:

  • Pârtia de schi Aluniș se găsește pe versantul de sud-vest al muntelui Saca Mare, aparținând munților Gurghiu
  • Punctul cel mai înalt al pârtiei este la 1230 m, fiind deservită cu un telescaun cu o lungime de 1200 m.
  • Lângă această pârtie de schi se află una de începători, de 350 m lungime, completată de o pistă de tubing și tobogan


De ce o recomandăm?

  1. Ieși la aer! Nu există o escapadă mai bună de weekend decât să te reunești cu prietenii sau cu familia și să descoperi dealurile și pădurile înzăpezite din județ. Peisajul în sine este de poveste, iar dacă e însoțit și de o activitate sportivă precum schiul, îți dai seama că ai luat decizia corectă! Petrece timp de calitate cu prietenii sau familia și profită de iarnă cu practicarea sporturilor în aer liber!
  2. Ieși la mișcare! După o săptămână întreagă de stat la birou, este timpul să faci mișcare. Vei vedea cât de bine îți va face aerul proaspăt, schiatul timp de câteva ore este o modalitate perfectă de a te relaxa, de a-ți limpezi capul și a scăpa de presiunea din  obositorul cotidian. Încarcă-te cu adrenalină, bucură-te de aromele locale, de vinul fiert aburind din căni și cunoaște persoane noi!
  3. Încearcă ceva nou! Dacă nu știi să schiezi, nu înseamnă că trebuie să stai acasă. Pista de începători de la Sovata este perfectă dacă vrei să începi și tu să stăpânești tainele acestui sport. Emoțiile și neîncrederea de la început vor fi înlocuite în scurt timp cu entuziasmul de pe telescaun, când abia aștepți să-ți dai și tu drumul în jos de pe vârful pârtiei.

Mai multe detalii și tarife găsiți pe următoarul link: http://www.schi-sovata.ro/partie-de-schi-partie-ski-sovata.html


Acest website folosește cookies

Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies. Vă rugăm să le acceptați pentru o utilizare mai bună a paginii. Mai multe informații aici: Politica de confidentialitate

background-image-for-checkout-overlay